Iedema vormen

Houd grip op al je taken, anytime overal.

iedema forms software

De klant

Een CRM-tool voor vloer- en raambeheer en een gemakkelijke manier voor gebouweigenaren om hun raam- of vloerbedekking te vervangen.

Wat hebben we gedaan?

We hebben een CRM-systeem ontwikkeld waar de klant zijn klanten kan beheren. Uitgebouwd worden tot een platform waarbij vraag en aanbod bij elkaar komen.

Meer dan alleen een CRM-systeem, het is een platform.

Iedema vertelde ons dat de beste uitkomst zou zijn dat ze gewoon een plattegrond van een gebouw konden uploaden en er kamers op konden zetten. Maar dat zou bijna onmogelijk zijn, zei iemand van Iedema. Met behulp van de nieuwste ontwikkelingsmethoden (hier moet een extra stukje over wat we hebben gedaan qua techniek) konden we een ontwerptool voor gebouwen maken waarmee je gebouwen kunt toevoegen, verdiepingen kunt toevoegen, plattegronden kunt plaatsen en kamers kunt toevoegen met kamerdetails.

iedema forms dashboard

Het beheer van vloer- en raambekleding digitaliseren.

Voor Iedema werden alle klantverkopen en orderregistraties nog gedaan met veel telefoontjes en papierwerk. Dit betekende veel heen en weer communicatie wat vaak leidde tot miscommunicatie en frustraties en veel tijdrovende documentatie. de drang om hun bedrijf te digitaliseren, anders zouden ze een inhaalslag maken. Maar waar te beginnen en wat waar nodig is?

We voelden hun pijn, en dus deden we samen met Iedema verschillende ontwerpworkshops om erachter te komen wat het probleem werkelijk was en brainstormen over ideeën. We realiseerden ons al snel dat ze elk detail van de klant hadden gedocumenteerd. Wat als we al deze informatie konden samenbrengen in één gecentraliseerde applicatie waar klanten zouden kunnen inloggen op hun eigen omgeving en digitaal bestellingen kunnen plaatsen? We begonnen te werken aan een prototype en test het uit.

iedema forms

“Snel. Kwaliteit. Stress-vrij. Er is vertrouwen dat deze ontwerpbewuste outfit ons product bouwt met dezelfde aandacht voor detail als bij het bouwen van hun eigen product. Dubbel fatsoenlijk.“

Bert Vorenkampven

Bert Vorenkampven

Commercieel directeur

Vragen?

Heb je een onoplosbaar probleem of een gedurfd idee? We horen het graag.

Praat met ons
Software questions