Websites & platform beheer

Websites & platform beheer

Een drijvende kracht in jouw organisatie.

Jouw bedrijf maakt gebruik van verschillende technieken om je klanten zo goed mogelijk te voorzien van waarde. Een goed software product is vaak essentieel om je business goed te laten draaien. Systematiek waar je geen werk van hebt, maar je wel ontzorgt en waar je op kan bouwen… Nu en later.

Flexibel en robuust

Wij hebben gemerkt dat er 2 punten uitspringen als het gaat om de IT behoeften van onze klanten. Ten eerste wil je kunnen bouwen op een stabiel systeem dat ondersteund in de werkzaamheden en je werk gemakkelijker maakt. Daarnaast is het belangrijk dat jouw software product meebeweegt met de veranderingen van jouw bedrijf en met de markt. We kunnen niet altijd goed voorspellen wat de toekomst brengt, maar een zekerheid die we je wel kunnen garanderen is dat het veranderingen met zich mee brengt. Met onze software ben je goed voorbereid op veranderingen die er aan komen.

Websites & platform beheer

Het octopus CMS

Voor het beheren van jouw website/platform maken wij gebruik van een open-source CMS. De kern van het systeem draait op Keystone.JS. Hier hebben we een eigen variant van gebouwd, waardoor we gebruik kunnen maken van de sterke kern, maar tevens de flexibiliteit behouden om het gericht voor jouw bedrijf in te richten. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk en is een headless CMS systeem, wat inhoudt dat je volledige controle hebt over de data.

De drie beloftes van ons CMS

1. Gebruiksvriendelijk

Wij vinden het belangrijk dat het systeem goed past bij onze gebruikers. Daarom hebben we het ingericht om flexibel te zijn, zodat het gemakkelijk is om de teksten, afbeeldingen en videos aan te passen. Bij de iets complexere wijzigingen, staan wij uiteraard voor je klaar om te ondersteunen

2. Stabiel

Een stabiele omgeving is een essentieel onderdeel van je website. Dit faciliteren wij door een combinatie te geven van een flexibel deel (door jou te beheren) en een statisch deel, dat door ons wordt beheerd. Hierdoor weet je zeker dat jij de website niet per ongeluk “stuk” kan maken. Dit is een groot voordeel van het octopus-CMS ten opzichte van bijvoorbeeld wordpress.

3. Flexibel

Goede IT is enigszins flexibel. Dit is belangrijk omdat jouw bedrijf soms veranderd. Wij zetten een stabiele basis neer, waarin het mogelijk is om uit te breiden. Hierdoor ben je in het heden voorzien van een goede website en weet je dat jouw toekomstige wensen ook gaan passen.

Een basis waar jij je bedrijf op kan bouwen

In dit digitale tijdperk is software een krachtige partner om je bedrijfsvoering te verbeteren en te versimpelen. Daarom richten we systemen zo in, dat ze goed aansluiten bij jouw behoeften en zorgen we voor een stabiel systeem. Hier kan je op bouwen zodat jij, je team en je klanten ontzorgt worden. Wanneer er iets veranderd in hoe je zaken doet, staan wij voor je klaar om deze wijzigingen te bespreken en te implementeren.

Flexible

Zo werken we samen

Intake

Een vrijblijvend gesprek, waarin we elkaar leren kennen en bespreken wat jouw behoeften zijn. Vaak willen onze klanten weten hoe het proces er exact voor ze gaat uitzien en een globale schatting van de kosten van wat ze graag willen. Wij begrijpen dit uiteraard en geven op grote lijnen een indicatie.

Ontwerp

Na de intake beginnen we met het ontwerp. Afhankelijk van de klantvraag, leveren we gevraagde ontwerpen op. Dit kan zijn in de richting van Design, maar het kan ook gaan om een technische implementatie

Ontwikkeling

Wanneer de designs akkoord zijn, gaan we aan de slag met het bouwen van de gevraagde producten. Omdat we veel ervaring hebben met ‘standaard’ producten kunnen we dit vaak snel opleveren.

Groei

Tot slot gaan we er vanuit dat jouw bedrijf wil en kan groeien. Onze ervaring leert ons dat de behoeften die je hebt veranderen door de tijd heen. Wij staan voor je klaar om mogelijkheden te bespreken en te adviseren indien je het nodig hebt. Eventuele veranderingen pakken we natuurlijk ook voor je op!

Wil je weten wat een website voor je kost?

Vooraf een kostenindicatie voor een creatief proces maken is een lastige klus. Om de simpele reden dat wij (en jij) nooit weten hoe lang we moeten sleutelen om tot het perfecte resultaat voor jou te komen. Maar je wilt achteraf ook niet voor een verrassing komen te staan. Daarom werken wij met een Min-Max calculatie. Zo hebben wij de vrijheid om creatief te zijn. Maar kom jij niet voor verrassingen te staan.

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Joeri Scheerhoorn

Eigenaar en hoofdadviseur
Sluiten

Leuk dat je met me in contact wil komen!

Joeri Scheerhoorn

Eigenaar en hoofdadviseur

Hoe wil je dat ik je bereik?

(meerdere opties mogelijk)