Branding, Design & Website

Heb je een nieuw bedrijf, of wil jij jouw bestaande bedrijf een upgrade geven. Kies dan voor dit pakket. Huisstijl, logo en website voor een vliegende start.

App development

Ontdekkingsfase

Om een passende visuele representatie van jouw bedrijf/merk uiteen te zetten is het belangrijk dat onze designers precies weten waar je bedrijf voor staat. Onze designers nemen je mee in het proces, zodat we een goed beeld krijgen van wat je wilt. Dit stelt ons beter in staat om een visuele identiteit voor jouw merk te creëren

Visuele identiteit
inventarisation

Visuele identiteit

De input die verzameld is in de ontdekkingsfase is de basis voor het maken van een visuele identiteit. In deze fase werken we èèn of meerdere visuele concept identiteiten voor je uit.

Wanneer de visuele identiteit is uitgewerkt, bespreken we deze met je om feedback te verzamelen. Dit proces herhalen we totdat jij het groene licht geeft voor de volgende fase.

Design
3

Design

Met een visuele identiteit die precies is wat je wilt, kunnen we aan de slag met een website design. In deze fase geef je aan waar de website aan dient te voldoen en wij zorgen dat deze pagina’s worden ontworpen.

Als alle pagina’s gereed zijn. Maken we er een klikbaar prototye van zodat er een goed beeld ontstaat van hoe de website er uit komt te zien en hoe deze werkt.

Net zoals bij de vorige fase, vragen we om feedback op de gemaakte ontwerpen. Dit doen we net zo lang tot jij tevreden bent over wat er gemaakt gaat worden

Development
development

Development

Met een door jou goedgekeurd design, gaan we aan de slag met het bouwen van de website. We implementeren de design in een website en zetten deze klaar op een demo omgeving.

We maken gebruik van ons CMS systeem, wat inhoudt dat jij teksten op specifieke pagina’s kan aanpassen. Zo werken we samen aan een website die er mooi uit ziet en exact de woorden gebruikt die jij wilt.

De website is klaar!
deliver app

De website is klaar!

Hoera, je website is klaar!

1.
Ontdekkingsfase
1.
2.
Visuele identiteit
2.
3.
Design
3.
4.
Development
4.
5.
De website is klaar!
5.

Hosting and Support

Je website is nu klaar. Maar daar stopt het natuurlijk niet. de site moet gehost worden, af en toe moet er een update geïnstalleerd worden en je wilt een aanspreekpunt als je er even niet uitkomt. Daarvoor kan je uiteraard ook bij ook bij ons terecht. Wij bieden verschillende hosting en support mogelijkheden aan. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Wil je weten wat een website voor je kost?

Vooraf een kostenindicatie voor een creatief proces maken is een lastige klus. Om de simpele reden dat wij (en jij) nooit weten hoe lang we moeten sleutelen om tot het perfecte resultaat voor jou te komen. Maar je wilt achteraf ook niet voor een verrassing komen te staan. Daarom werken wij met een Min-Max calculatie. Zo hebben wij de vrijheid om creatief te zijn. Maar kom jij niet voor verrassingen te staan.

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Joeri Scheerhoorn

Eigenaar en hoofdadviseur
Sluiten

Leuk dat je met me in contact wil komen!

Joeri Scheerhoorn

Eigenaar en hoofdadviseur

Hoe wil je dat ik je bereik?

(meerdere opties mogelijk)