App ontwikkeling!

Van idee tot software in 2 weken

App development

Je hebt een idee

Wat tof dat je een idee hebt voor software waarmee je jouw wereld een beetje beter kan maken! Vanuit onze ervaring kunnen we zeggen dat een idee altijd 1 van de volgende achterliggende behoeftes heeft:

 • Een idee wat resulteert in kostenbesparing.
 • Een idee waarmee groei gerealiseerd wordt.

In sommige gevallen is het beide mogelijk. Voor nu is het even belangrijk dat jij een beeld hebt over de achterliggende behoefte van je idee. Meer weten over je idee? Check onze pagina over wat een goed idee maakt:

Wat maakt een goed idee?
inventarisation

Inventarisatie

In deze fase is het van belang om meer duidelijkheid te genereren. Jij hebt waarschijnlijk vragen over je idee. Is het complex om te maken? Bestaat het al? Gaat dit niet veel kosten?

Hele logische vragen waar wij jou mee kunnen helpen door middel van een adviesgesprek. In dit gesprek bespreken we de haalbaarheid van het idee en of er al een product op de markt is dat aan je wensen voldoet en voorzien we je van algemeen advies vanuit onze sector.

Aan de hand van het adviesgesprek leveren we een gratis adviesrapport op waarin we samenvatten hoe wij jouw situatie zouden aanpakken. Dit omvat onder andere:

 • Samenvatting van het idee plus onze interpretatie
 • Inschatting van de haalbaarheid en kosten
 • Plan van aanpak over te nemen stappen.
 • Advies over vergelijkbare bestaande producten (indien relevant)
 • Verwijzing naar bedrijven die wij adviseren
 • Op basis van het adviesrapport schatten we samen in of we doorgaan naar de volgende fase.
Meer over inventarisatie
3

Van idee naar prototype

Het doel van deze fase is om het ontwikkelteam meer begrip te laten krijgen voor het idee zodat we concrete plannen kunnen definiëren. Het is belangrijk dat de ontwikkelaars goed begrijpen wat de achterliggende beweegredenen zijn. Dit stel ons beter in staat zijn om praktische voorstellen te doen die goed aansluiten bij wat jij als klant wilt.

Zodra dit allemaal duidelijk en uitgewerkt volgens de MoSCoW vereisten/wensen (Check hier wat dit inhoudt), gaan wij jouw idee tot leven brengen door middel van wireframes of een klikbaar prototype.

Om deze fase goed inrichten, maken we soms gebruik van een methodologie die Design Thinking heet. Afhankelijk van je idee zullen we dit mogelijk adviseren.

Meer over prototyping
development

Ontwikkeling

Wanneer we een prototype hebben opgeleverd en de MosCoW vereisten zijn ingevuld, dan is het tijd voor het de realisatie fase. We schrijven dan de code die benodigd is om je idee te laten slagen. Het is niet langer alleen theoretisch maar het wordt werkelijkheid. De manier waarop wij dit doen verschilt per klant en opdracht, als je hier meer over wilt weten check dan onze Development pagina.

Meer over ontwikkeling
deliver app

Oplevering

Hoera! Je product is live. In deze fase zorgen we ervoor dat iedereen gebruik kan gaan maken van de app, door een zogenoemde “productie” versie op te leveren. Hoe we dit doen is afhankelijk van jij als klant wilt. Bij ons kan je kiezen uit de volgende opties:

 • De code van ons overnemen en zelf de hosting verzorgen.
 • Je kan ons de applicatie voor je laten hosten.
 • In beide gevallen kan je van ons een super service verwachten.
Meer over oplevering
1.
Je hebt een idee
1.
2.
Inventarisatie
2.
3.
Van idee naar prototype
3.
4.
Ontwikkeling
4.
5.
Oplevering
5.

Wil je weten wat een website voor je kost?

Vooraf een kostenindicatie voor een creatief proces maken is een lastige klus. Om de simpele reden dat wij (en jij) nooit weten hoe lang we moeten sleutelen om tot het perfecte resultaat voor jou te komen. Maar je wilt achteraf ook niet voor een verrassing komen te staan. Daarom werken wij met een Min-Max calculatie. Zo hebben wij de vrijheid om creatief te zijn. Maar kom jij niet voor verrassingen te staan.

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Joeri Scheerhoorn

Eigenaar en hoofdadviseur
Sluiten

Leuk dat je met me in contact wil komen!

Joeri Scheerhoorn

Eigenaar en hoofdadviseur

Hoe wil je dat ik je bereik?

(meerdere opties mogelijk)