Jouw bedrijf volledig digitaal in de krachtige Google Workspace omgeving.

Cloud based werken is een must

In dit digitale tijdperk is cloud based werken een must voor elke organisatie. De mogelijkheden hiervan zijn heel divers en door het aantal mogelijke opties, is het soms lastig om de juiste combinatie te kiezen. Hierbij kunnen wij helpen.

People, Process, Technology

Een bekend model in de wereld van Software is de driepoot People, Process, Technology. Zie dit als een krukje, waarbij de drie poten allemaal in verhouding tot elkaar moeten staan, zodat het krukje niet omvalt. Met het gebruik van software in uw bedrijf werkt dit hetzelfde.

Advies, inrichting en opleiding

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsprocessen goed passen in de Cloud technology waar u mee werkt. We adviseren op het gebied van de mogelijkheden en denken mee in het bereiken van uw gewenste resultaten. We richten de omgeving in, zodat uw organisatie optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden. Tot slot helpen we ook mee met het opleiden van uw personeel, indien dit gewenst is. Zo maken ze juist gebruik van de mogelijkheden van de digitale werkplek.

Microsoft office 365 VS Google Workspace

De meeste MKB bedrijven hebben gehoord van Microsoft 365. Beide krachtige tooling om uw bedrijf in te beheren. De reden dat wij voor Google Workspace kiezen is omdat het wat ons betreft de meest krachtige tooling is om in de cloud te werken op verschillende (soorten) apparaten.

Cloud first

Google is 100% cloud based en dit is wat ons betreft een voordeel. Geen lokale bestanden voor medewerkers en iedereen werkt altijd in de cloud. Dit past goed bij onze kijk op de hierboven genoemde kruk, met de poten, People, Process Technology.

Tijdelijk offline toegang

Mocht er toch even in een document gewerkt moeten worden omdat een medewerker in de trein zit, dan kan er een offline versie beschikbaar gemaakt worden. Echter is dit altijd in sync met de laatste versie van het bestand indien er meerdere medewerkers in zitten.

Offering Microsoft vs Google:

Wat

E-mail

Agenda

Bestanden opslag

Video gesprekken

Documenten

Spreadsheets

Presentaties

10,00

/ Per gebruiker per maand

Outlook

Outlook Calendar

One Drive

Teams

Word

Excel

Powerpoint

7,50

/ Per gebruiker per maand

Gmail

Google Calendar

Drive

Meet

Docs

Sheets

Slides

Zelfde mogelijkheden, andere prijs. Profiteer nu van Google Workspace!

Wil je weten wat een website voor je kost?

Vooraf een kostenindicatie voor een creatief proces maken is een lastige klus. Om de simpele reden dat wij (en jij) nooit weten hoe lang we moeten sleutelen om tot het perfecte resultaat voor jou te komen. Maar je wilt achteraf ook niet voor een verrassing komen te staan. Daarom werken wij met een Min-Max calculatie. Zo hebben wij de vrijheid om creatief te zijn. Maar kom jij niet voor verrassingen te staan.

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Joeri Scheerhoorn

Eigenaar en hoofdadviseur
Sluiten

Leuk dat je met me in contact wil komen!

Joeri Scheerhoorn

Eigenaar en hoofdadviseur

Hoe wil je dat ik je bereik?

(meerdere opties mogelijk)